Aktuális kiállítás:
Szabó Gábor festményei és Murányi Kristóf szitanyomatai
a tárlat megtekinthető az Oppenheim Ügyvédi Irodában (1053 Budapest, Károlyi Mihály 12.)
2010. június 10-ig
A művek megvásárolhatóak.

Az Ernst Galéria, a Loffice Coworking iroda és az Oppenheim Ügyvédi Iroda kezdeményezésére Magyarország művészeti értékeinek és kreatív kapacitásainak jobb kiaknázásához szeretne hozzásegíteni a Bring The Art Home program, amelynek szimbólumául a "Tehenek legtehenebbikét", az Európai Kristálytehenet választottuk. A logó választása utal Európa nagyvárosaiban már megrendezett utcai installációkra, a street art művészet jelképévé vált közkedvelt tehenekre.

A köztéri tehén analógiájaként street arthoz közeli alkotásokat, továbbá grafikusok és médiaművészek, fotósok, designerek munkáit, kevésbé ismert művészeti ágak innovatív képviselőit kívánjuk bemutatni, akik kiválóan tudják képviselni az urbánus szubkultúrát. Az alkotási folyamat a művészetben általában nem helyhez kötött és időkorlátokkal befolyásolt munkavégzés, szemben az irodai műszakkal, így a kevés kapcsolódási pont miatt ritkán találkoznak. A közös érdekteremtés felismerése létfontosságú eleme a kultúra széles körű terjesztésének.

A tárlat irodai terek dekorációs elemeként debütál. Bízunk abban, hogy a Bring The Art Home program az irodák sokszor monoton hétköznapjait új impulzusokkal és kreatív ötletekkel segítheti a munkát, felüdít és ellenállóbbá tesz a nehéz kihívásokkal szemben.

Egyes alkotások megvásárolhatók, hazavihetők. Alkotóik szándéka, hogy ezek végső otthonra találjanak.